27 Kasım 2016 Pazar

Bumetanit'in Saflığı Hakkında Daha İyi Bilgi Edinme

Bumetanid kalp yetmezliklerini tedavi etmek için genellikle kullanılan bir maddedir. Ticari adı Bumex'tir. Bir furosemid gibi bir madde kendisini bir kişinin tedavisi için etkisiz kıldığı zaman kullanılır. Bumetanid, furosemide kıyasla daha yüksek bir emiş kapasitesine sahiptir. Bumetanid'in tıbbi kullanımları, onu talep edilen ilaç satan bir ürün haline getirdi. Bumetanid Dürüm 3, 4 ve 5 gibi bileşikler var. Bumetanid için bu farklı bileşik ve oluşumlar, çeşitli tıbbi tedavilere yanıt vermeyi bırakanlar için çeşitli kalp hastalıklarının tedavisinde ve böbrek tedavisinde kullanılır. Doğal olarak bir döngüsel diüretiktir ve böbrekleri potasyum, sodyum ve suyu elimine etmek için zorlayarak çalışır.

Bumetanitin Dikkatli Uygulanması

Güçlü bir ilaç olduğu için, Bumetanid'i ne zaman ve ne zaman kullanmayacağınızı anlamalısınız. Alerjik olduğunuz herhangi bir ürün olduğunu fark ederseniz, bileşiğin yapımında kullanılan bileşenleri kontrol edin, bileşiği kullanmaktan kaçının. Şiddetli nevrotik veya beyin hastalığı geçirmeniz durumunda, Bumetanid kullanmaktan kaçınmak en iyisidir. Doktorlar kanda klor, kalsiyum ve potasyum gibi mineral içeriğinin şiddetli tükenmesi durumunda bümetanitten kaçınmaman konusunda ısrarcı olabilirler. Sağlık durumunuz için bumetanid ürünleri kullanmadan önce doktorunuzun tavsiyesini almanız çok önemlidir. Doktorunuza Uydurun Doktorunuz size herhangi bir dozda bumetanit tayin etmeden önce, mevcut yaşam tarzı tercihleriniz ve tıbbi geçmişiniz hakkında her şeyi bildireceğinizden emin olmanız gerekir.

Bümetanit Kullanma Yolları

Bümetanid genellikle doktorunuzun kliniğinde veya hastanede bir enjeksiyon şeklinde bulunur. Evde Bumetanid Safsın bileşiklerinden herhangi birini kullanmak istiyorsanız, doktorunuzdan doğru metodolojiye sahip olduğunuzdan emin olun. Tekniği izlemek kesinlikle zorunludur. Saat 18.00'dan önce dozunuzu almaya çalışın. Bu, her zamankinden daha sık idrara çıkmanıza neden olabilir. Akşam saat 6'ya kadar dozunuza binmeniz uykunuzun rahatsız edilmesini önleyecektir. Doktorunuz ilaçları enjeksiyon yerine ağız yoluyla almanızı önerir. O halde, ilaç alımı konusunda açık konuşmalısın. İki doz bumetanid birlikte kullanmayınız. Bir dozu özlediyseniz, olabildiğince hızlı kullanın. Bununla birlikte, o zaman sizin planlanan bir sonraki doz zamanınıza yaklaşırsa, bir dozdan kaçının en iyisidir. Enjeksiyon veya oral tıp şeklinde ilaçların çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutulduğundan emin olun.

Hayati güvenlik bilgileri

Bumetanid kullanımı, onu kullanan kişinin bakımını gerektirir. Baş dönmesi veya uyuşukluklardan kaçınmak için bu ilaçlarla alkolden kaçının. Potasyum takviyesi reçetelenmişse, dozunu hiç atlamadığınızdan emin olun. Bumetanid girildiğinde cildiniz güneş yanığına daha yatkındır. Güneşte uzun saatler harcamaktan kaçının ve dışarıya çıkarken gerekli önlemleri alın. Diyabet hastası iseniz, kan şekeri seviyenizi yakından takip edin. Bu ilacı kullanmak kan şeker seviyelerinin biraz dalgalanmasına neden olabilir. Bu ilaç, çocuklara asla teşhis edilmemeli ve yaşlı insanlar arasında daha hassas olabilmesi için kontrollü kullanıma sahip olmalı.

Bilginizi Artırın

Bumetanit ile ilgili şüpheleriniz varsa, asla gözetimsiz bırakmayın. Sorgunuzu temizlemek için daima eczacınıza veya doktorunuza danışın. İlaç herkes tarafından genel kullanım için değildir ve herhangi bir koşulda paylaşılmamalıdır. İlacın kullanılmasına rağmen belirtileriniz düzelmezse, bunu doktorunuza bildirin ve ilacı değiştirin. Kullanılmayan ilacı doktorunuza danışarak imha edin.

Kaynak: http://www.articlesbase.com/medicine-articles/gain-better-knowledge-about-bumetanide-impurity-7485148.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder